AGL7.0 Home screen NOT displayed

Jump to: navigation, search

You do not have permission to edit this page, for the following reasons:

  • The action you have requested is limited to users in the group: Users.
  • You must confirm your email address before editing pages. Please set and validate your email address through your user preferences.

You can view and copy the source of this page.

Return to Thread:Talk:R-Car/Boards/Yocto-Gen3/AGL7.0 Home screen NOT displayed/reply (3).

Hello,

Here is the results of printenv command.

 baudrate=115200
 bootargs=console=ttySC0,115200 ignore_loglevel vmalloc=384M video=HDMI-A-1:1920x1080-32@60 root=/dev/mmcblk0p1 rw rootfstype=ext4 rootwait rootdelay=2
 bootcmd=run load_ker; run load_dtb; booti 0x48080000 - 0x48000000
 bootdelay=3
 fdt_high=0xffffffffffffffff
 filesize=12a7200
 initrd_high=0xffffffffffffffff
 load_dtb=ext4load mmc 0:1 0x48000000 /boot/r8a7795-es1-h3ulcb.dtb
 load_ker=ext4load mmc 0:1 0x48080000 /boot/Image
 stderr=serial
 stdin=serial
 stdout=serial
 ver=U-Boot 2015.04 (Apr 08 2019 - 09:51:12)
 
 Environment size: 547/131068 bytes
Thisamatsu (talk)20:35, 15 April 2019

> load_dtb=ext4load mmc 0:1 0x48000000 /boot/r8a7795-es1-h3ulcb.dtb

This device tree is for the H3 v1.1 SK(RTP0RC7795SKBX0010SA00).

> [ 0.005726] NOTICE: BL2: PRR is R-Car H3 Ver.2.0

According to the above log you are using H3 v2.0 SK.

Please use the "r8a7795-h3ulcb.dtb".

21:40, 15 April 2019

Hello.

Now the home screen is successfully displayed! Thank you so much for your support.

Thisamatsu (talk)23:36, 15 April 2019